Kontakta oss
Skriv till oss
Konfigurera hallen
Välj språk
MENY
Se interiören

Ridhallar

Se utanför
ett modernt alternativ till permanenta objekt

ett modernt alternativ till permanenta objekt

Ridhallar

Ridhallar är ett modernt alternativ för fasta objekt som fungerar som profesionella häststallar eller ridskolor. En lätt och mobil ridhall direkt från tillverkaren är ett fantatiskt sätt för utbyggnad av användningsytan för att skapa ytterligare träningsyta. Priset för en sådan investering är mycket lägre än för en traditionell tegelbyggnad, som kommer att inhysa en ridskola!

Alltid högsta kvalitet

Valda slutförda hallar som blev ridhallar.

MODERNA RIDHALLAR SOM ÄR BEHOVSANPASSADE

Ett året runt tält för ridhallen

Den täckta ridhallen precis som andra fasta objekt är anpassad för helårsbruk. Till skillnad från tegelbyggnader är dock tiden för byggnadsutförandet mycket kortare. Färdiga ridhallar kan också modifieras under användning vid behov genom utbyggnad med ytterligare segment. Protan Elmark tillverkarens föreslagna objekt - skjul, ridhallar och hallar för hästbhoppning kommer att vara bra oavsett årstid. Högklassiga konstruktionselement kommer att tillhandahålla en säker användning även i regioner med mycket snö. Användningen av sandwichpaneler ger större isolering och lägre temperaturförlust på vintern.

 Ett året runt tält för ridhallen

360° Promenad

Virtuell tur

Vi inbjuder dig till en virtuell promenad runt en av våra tälthallar. Se vår hall inte bara från utsidan, utan också bekanta dig med dess interiör. Du kan se varför sådana anläggningar är så populära genom att gå in en ståltillverkad sporthall som designats av oss.

Tillgängliga
takbeläggningar
Hallar för PVC tillverkade ridhallar

PVC är ett lätt och hållbart material som garanterar effektivt skydd mot regn och vind. Materialets speciella struktur låter ljuset tränga in inuti hallen så du behöver inte belysa det under träningen tills efter skymningen.

Tillgängliga
takbeläggningar
Ridhallar är tillverkade i trapetsplåt

Takbeläggningen tillverkad i plåt karaktäriseras av uthållighet och styvhet. En fast trapetsformad plåt med lämplig tjocklek tillhandahåller tillräckligt skydd mot ändrande väderförhållanden.

Tillgängliga
takbeläggningar
Ridhallar är tillverkade av sandwichpaneler

Sandwichpaneler ger utmärkt värmeisolerin vilket gör att de kommer att vara användbara vid konstruktionen av ridhallar för året runt användning. Panelbeläggning uppfyller också brandskyddskraven.

Tillgängliga
konstruktionstyper
Ridhallar - aluminiumkonstruktion

Den lätta konstruktionen av aluminiumprofiler möjliggör snabb tillverkning och montering av ridhallen Individuellt projekt och design beroende på objektets användningsområde innebär att hallarna kan användas till idrottsändamål såväl som i evenemang, mässor, lagerhållning eller för industriändamål.

Tillgängliga
konstruktionstyper
Ridhallar - stålkonstruktion

En solid lösning baserad på fackverksramar bestående av stängda stålprofiler ger större motstånd mot snöbelastningar.

Tillgängliga
konstruktionstyper
Hallar för ridskolor - stålkonstruktion upp till 120 kg snö / m2

Perfekt för områden med risk för kraftigt snöfall. Den består av ramar gjorda av stålprofiler som är stängda i ett facksystem. Rekommenderas vid lagerbygge samt indsutrihallar och andra.

De säkraste hallarna på marknaden

Du kan känna dig trygg hos oss

Utvalda kunder

Skicka en förfrågan

Administratören av dina data är PROTAN ELMARK
KLICKA här och lär dig mer om hur du skyddar dina data.
Samtycke till behandling av personuppgifter
Samtycke till kontakt i elektronisk form (e-post)

Ring till oss

+48 61 813 45 23

Eller direkt med säljavdelningen